Hvorfor personlig træning er vigtigt for mig...

Find motivation til træning i julen!

Jeg er taget til Bornholm for at holde juleferie hos min familie. Selvom jeg holder ferie, så kan jeg ikke undvære min træning – det er mit frirum, det er der jeg er mig selv 100%, og der, hvor jeg kan få mit daglige fix af sved, høj puls og ømme muskler 😉

Hvis du har svært ved at finde motivationen til at komme af sted, så kan du følge mig på min snapchat, line_hhansen. Jeg vil snappe, hvad jeg får trænet og også hvad jeg spiser.

Lige nu giver jeg den gas med den sidste uge af min 6 ugers kostchallenge. Derfor laver jeg både morgencardio og eftermiddag/aften træning. Det er hårdt, men jeg er vild med det, og samtidig synes jeg det er hårdt at spise efter kun 1200 kcal – så derfor ryger der nogle gange et ekstra mellemmåltid ind, og af den grund mere træning. Jeg er kun med på denne challenge, fordi det er under så kort en tidshorisont. Ellers vil jeg langt fra anbefale så meget træning og så lidt mad!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor personlig træning er vigtigt for mig...