Æbletærten der kan spises når som helst!

Status på 6 ugers kost-challenge…

Så er jeg halvvejs i mit forløb med min kollega Kim aka Rockstardiet, hvor vi skal se, hvor langt vi kan komme på 6 uger ved at have fuld fokus på kosten og træningen.

image

De første 3 uger er gået rigtig godt, jeg har fulgt min kostplan, som Kim har lavet og, trænet alt det jeg kunne. Jeg har haft fokus på at træne styrke, HIIT og gå powerwalks. Jeg ligger ret lavt i kcal-indtag, og det kan mærkes på min energi, fordi jeg træner meget. Jeg vil ikke normalt anbefale, så lavt et indtag, men fordi det kun er 6 uger og en udfordring jeg har valgt at tage, så holder jeg ud 😉

Resultatet efter 3 uger: -2 kg, -12 cm fordelt på hele kroppen, og så er min fedtprocent (målt med min Harpenden fedttang), faldet fra 26,97% til 23,45%.

De sidste 2 uger har min veninde og kollega Sara aka Healthyskinnybitch været med på kost-vognen, og vi har snappet alle vores måltider til hinanden. Det har faktisk været super motiverende at have en anden, og jeg håber også at i har fundet inspiration (hvis i har luret med på snappen 🙂 ).

Den kommende uge bliver lidt mere udfordrende, fordi jeg er på Gran Canaria med familien. Jeg er dog fast besluttet på at holde kosten, så godt jeg kan! Træningen bliver ikke svært, da den står på løb og træning i et lille træningslokale, som jeg håber er fint 😉

image

(Start til venstre, nu til højre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbletærten der kan spises når som helst!