Max udfordret...

FriYAY Workout!

Min krop var øm i morges, da jeg vågnede – mest mine ben, så jeg besluttede mig for at træne overkrop i dag. Og inden jeg tog til Sporting Health Club, kiggede jeg på Instagram, og blev jeg inspireret af min gode ven og kollega Jesper, fra hans træning med en af sine klienter.

Jeg startede med 1.000 m roning, som opvarmning, og gik så i gang. De 4 runder tog ca 30 min inkl 30-60 sek. pause mellem hver runde.

image

Jeg nåede lige at blive færdig, og så var det tid til træne min, nye seje klient Emilie. Vi er på 2. uge af vores 6 ugers forløb, og hun gør det allerede rigtig godt, når man tænker på, at udgangspunktet var nul træning inden 🙂

Efter timen med Emilie, havde jeg tid og lyst til lidt mere træning, og det blev til:

  1. Giantset: 5 x negative chin ups, 5 x dips, 10 x hanging leg raises (3 set)
  2. Superset: 8 x pull down, 10 x rotatorcuff øvelse (3 set)
  3. Superset: 20 x biceps curl TRX, 20 x triceps pres TRX (3 set)

Og så var jeg ellers godt træt og sulten! Husk du kan følge med på snappen og se alle mine måltider – læs hvorfor her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max udfordret...