5 sunde hashtags du bør kende...

Max udfordret…

Skal en personlig træner også have personlig træning? Ja, hvis du spørger mig 🙂 Det er altid fedt at blive presset og udfordret når det kommer til træning, og selvom jeg godt kan presse mig selv, synes jeg det er vigtigt at sætte tid af til mig-tid, hvor jeg slår hjernen fra, og lader andre bestemme, hvad jeg skal gøre.

I dag havde jeg booket en tid hos Philip aka. Rebelsport_, og jeg havde virkelig glædet mig. Jeg døjer med en del smerter i mine ben, og blev anbefalet Philip, fordi han også er fysioterapeut. Og hold da op for en træning, han ellers lige fik pisket mig igennem. Det var så fedt, og jeg har aftalt med Philip, at vi skal træne sammen flere gange endnu 🙂

At blive max udfordret er for mig også, hvad træning handler om. Hvis du ikke kommer ud af din comfortzone, løber lidt hurtigere eller længere, løfter lidt tungere eller gør noget, du er usikker på, så rykker du dig ikke. Jeg lavede box jump i forskellige udgaver, løb, spurter og hop med elastik, bevægelserjeg troede jeg ikke kunne pga mine skader. Det var en mega fed oplevelse!

Jeg skal nok give jer en update på mit forløb – stay tuned 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 sunde hashtags du bør kende...