Fed fredagstræning!

6 ugers kost-challenge!

Jeg er altid med på en udfordring, især hvis det er sammen med andre der, ligesom mig, går op i kost og træning. Derfor tog jeg udfordringen op, da min kollega Kim fortalte om sit ‘6 ugers projekt cut’, og valgte at joine ham. (At cutte = du spiser færre kalorier end du forbrænder, og skaber et kalorieunderskud, så du taber dig. Det handler om at bibeholde mest muligt muskelmasse, mens fedtet bliver ‘cuttes af’ i)

Vi startede i mandags, og den første uge er gået ok, men min kost skal strammes endnu mere op. Derfor fik jeg i morges min kostplan af Kim, som jeg skal følge. Det minder stort set om det samme, som jeg laver til mine klienter, men det gør lidt for motivationen, også for mig, at en anden skriver/siger: nu skal du gøre sådan her.

Normalt spiser jeg meget sundt, varieret og tænker over hvad jeg putter i munden. Jeg tror på en sund balance, hvor der er plads til både-og, og i Kim’s optik, skal der de næste 6 uger også være plads til en ugentlig bytur – for på den måde at vise, at et vægttab godt kan lade sig gøre, selvom man også går ud og ikke lige overholde alle slankeråd 😉 Jeg ser mig selv som en slank og trænet pige, og ønsker blot at se, hvor langt jeg kan komme på 6 uger, og samtidig mærke på egen krop, hvordan det er at følge en kostplan, ligesom mine piger gør.

Jeg er så heldig, at min søde kollega Sara aka HealthySkinnyBitch har valgt at joine mig de næste 2 uger inden hun skal rejse. Vi har aftalt at snappe alle vores måltider til hinanden, så vi kan holde motivationen oppe, og vil gerne invitere jer med på rejsen! I kan derfor følge med på min snap line_hhansen og Saras healthskinnyb 🙂

Der kommer til at være mange madbilleder og også fra min træning! Så jeg håber i stadig vil følge med og gerne selv dele billeder fra jeres måltider og træning 😉

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed fredagstræning!