Syndig-sund-chokoladekage...

Fed fredagstræning!

I går var planen, at jeg skulle nå en hurtig times bentræning, men da mine planer blev aflyst, havde jeg god tid. Min kollega Toke (styrk.nu) joinede mig, og så gik vi ellers i krig med en masse øvelser 🙂 Det blev til 2 timers træning, som både var hårdt, sjovt og udfordrende!

image

Vi startede med sumo-dødløft, som jeg ikke har lavet før med vægtstang. Det var mega fedt, og det gik ret hurtigt opad med kilo. Først tog jeg 6 reps med 100 kg og så 2 reps med 110 kg! Toke var mega sej og løftede 155 kg – ny PR.

Bagefter var det min tur til at vælge øvelse, og det blev til bulgarian split squat med drop set. Sygt hårdt og brænder virkelig i balderne! Resten af tiden blev brugt på forskellige Tabata 20/10 sek x 8 med bla roning, battle rope, push ups, swings. Og til sidst en masse øvelser for armene!

image image

Av min krop, i dag… Men det var en af de sjoveste og hårdeste træninger længe! Husker du at udfordre dig selv og prøve noget nyt?

Psst.. Har du smagt de nye proteinbarer fra LinusPro? Crunchy Caramel er virkelig god 😉

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndig-sund-chokoladekage...