Kender i det med at smutte før tid?

Seje søstre med et fælles mål!

image

Jeg har haft fornøjelsen af at træne de to seje søstre, Tina & Anna siden marts, og der er virkelig begyndt at ske noget hos dem begge. De sidste 3 måneder har jeg skruet op for niveauet i træningen, og de har været meget mere målbevidste. Både form, styrke, og rent mentalt har de rykket sig. De havde et fælles mål; at komme i bedre form, blive stærkere og få styr på mængden af mad.

De startede med at være meget stille når vi trænede, og jeg gjorde ofte mit for at få dem til at heppe på hinanden og lave makker øvelser. Og ganske stille og roligt er de begyndt at rose hinanden og heppe på hinanden, og træning er nu noget de gør med et smil på læben!

Det har været enormt fedt at se deres fremgang og udvikling, og de er i den grad blevet både stærkere og er kommet i bedre form. Og kiloene og cm’erne begynder også nu at falde af!

Til slut Cooper-testen i går løb de hurtigt, som aldrig før (hvilket vist kan ses på billedet 🙂 )!

Tina løb d.4/8 2,03 km og løb d.5/11 2,49 km.

Anna løb d.4/8 2,18 km og løb d.5/11 2,42 km.

Begge laver nu push ups på tæerne, og lavede til sluttesten henholdsvis 10 og 11 stk på 1 min. De starede med kun at kunne lave 2… Så sejt!

Heldigvis har jeg glæden af dem igen til januar, hvor de vender stærkt tilbage og skyder 2016 i gang med fuld power!

1 kommentar

  • Kamilla

    De herlige søstre kender jeg også, og de er bare fantastiske. Jeg kan slet ikke forestille mig de ikke har heppet hinanden, sådan som jeg kan høre de hepper og giver os andre medvind når vi træner 🙂
    Sejt gået Line & Anna, alt respekt herfra! :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i det med at smutte før tid?