Træthed og ømme muskler? Prøv en deload uge!

Kender i det med at smutte før tid?

Åh, det gør jeg i hvert fald.. Igår havde jeg min debut til yoga i Fitness World (har prøvet yoga før, men ikke i FW!) og jeg måtte simpelthen smutte ud før holdet sluttede – ikke noget jeg normalt gør fordi jeg altid føler man er nødt til at blive og bare tage sig sammen, men i går måtte jeg bare ud…

Jeg har deload trænings uge (læs mere her) og kører minimalt med træning, og fokuserer i stedet på lange gå ture, svømning og yoga. Så i går aftes cyklede jeg efter træning med Bootcamp pigerne til Frederiksberg Svømmehal/Fitness World. Jeg svømmede små 25 min (20 baner frem/tilbage) og skulle så til yoga i 55 min bagefter. Der var vikar på, som var super cool og de første 35-40 min gik rigtig fint med slukket lys, dybe vejrtrækninger og stræk. Men så ramte en hovedpine mig med et brag og ikke nok med det, så ville instruktøren have os til at lave en partner øvelse…. Og lige der stod jeg altså af! Yoga er for mig en tid hvor jeg fokuserer på mig selv og min egen krop, og ikke hvor jeg skal finde en partner og så og holde om en fremmed. Så jeg pakkede mine ting sammen, sagde pænt tak for i dag og cyklede så hjem mod Gråbrødre Torv. (Jeg var også hunde sulten, hvilket ikke gjorde situationen meget bedre, haha 🙂 )

Andre der har prøvet at måtte gå før tid til en holdtræning? 🙂

Ps. I aften skal jeg til yoga-event hos Goyogi, ved Fisketorvet. Det glæder jeg mig meget til og får forhåbentlig en bedre oplevelse!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træthed og ømme muskler? Prøv en deload uge!