Træthed og ømme muskler? Prøv en deload uge!

3 gode grunde til at vælge VitaViva kosttilskud…

image

Skal/skal ikke tage kosttilskud? Er det bare spild af penge – har kroppen overhovedet brug for det?

I min optik er det vigtigt at spise sundt og varieret, og dyrke motion for at give kroppen de bedste betingelser for at fungere optimalt og have det godt. Og her er der nogle kosttilskud, som kan være med til at hjælpe og sørge for den bedste optagelse, så din krop får det den skal have.

Jeg har de sidste par år prøvet lidt af hvert når det kommer til forhandlere af vitaminer, mineraler, urter og andre kosttilskud. Men nu har jeg fundet en forhandler, der har ALT inden for kosttilskud, og samtidig nogle mennesker, som kan guide mig til den rette sammensætning af vitaminer, mineraler osv, som er bedst for lige netop min krop. Nemlig VITAVIVA. Og hvorfor lige dem? Det får du her 3 grunde til:

  • Kvalitet
  • Tilpasning
  • Udvalg

VITAVIVA fokuserer udelukkende på kvalitet og kundekontakt. Det ses på den hjælp de tilbyder, ved at sørge for, at du ikke bare får en pakkeløsning af kosttilskud, hvor halvdelen måske slet ikke er relevant for dig. Fra deres store udvalg af alt inden for kosttilskud (til syge til såvel som raske) finder de frem til, hvad du står og har brug for.

Jeg er så heldig at have indgået et samarbejde med dem, og det skal gavne dig, der læser med her på bloggen! Hvis du er interesseret i at få hjælp til at finde ud af, hvilke kosttilskud du skal bruge baseret på din hverdag/livsstil, dit aktivitets niveau og/eller andre problemer (fx uren hud, dårlig fordøjelse, manglende energi, dårlig søvn, vægttab, væske i kroppen…) og samtidig få 10% rabat, så send mig en mail på line_hansen87@hotmail.com, og så sørger jeg for den kommer videre til VITAVIVA!

Jeg har selv prøvet 15 Day Cleanse og så tager jeg dagligt Vitamax, Flaxseeds OMG’s, Energy Booster, Wateraway og Magnesium.

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træthed og ømme muskler? Prøv en deload uge!