Ud af komfort zonen...

Træthed og ømme muskler? Prøv en deload uge!

Den sidste uges tid har jeg døjet med øget træthed, ømme muskler og led. Jeg render også stadig rundt med en del skader (2 steder i højre ben, 3 steder i venstre), så jeg fornemmer lidt der tegner sig et mønster…

Jeg elsker at træne og har det aller bedst, hvis jeg får trænet hver dag med 1-2 ugentlige hvile dage (gerne torsdag og lørdag eller søndag). Træningen giver mig energi, et boost i min travle hverdag og når jeg træner har jeg “mig-tid”, og det er noget jeg prioriterer. Men jeg skal være meget bedre til at lytte til min krop og de signaler den sender.

Derfor har jeg besluttet at holde pause fra træningen i næste uge og køre en deload uge. Måske du har hørt om det udtryk før, hvis ikke, så handler det kort om at give kroppen pause ved at træne med en langt lavere intensitet (fx lavere vægt og/eller færre gentagelser). Man yder altså langt fra max og giver på den måde kroppen en mindre pause. Jeg har dog valgt helt at lade vægtene, løbebånd, boksehandsker og romaskine ligge den næste uge. I stedet for vil jeg gå lange ture og komme afsted til yoga i Fitness World, og måske svømme lidt, da jeg har fundet ud af at mit medlemskab også gælder til Frederiksberg Svømmehal. Det er simeplthen bare vigtigt for mig og min krop at få slappet af og sætte tempoet lidt ned. Det bliver super svært for mig, men jeg ved hvor vigtigt det er, så jeg skal overholde det 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af komfort zonen...