Sunde gulerods boller lavet på 5 ingredienser!

Lad os hygge og nyde Mortensaften sammen!

Jeg plejer ikke at holde Mortensaften og spise and/gås med familien, mest af alt fordi jeg ikke lige kan tage hjem og nyde en tirsdag aften sammen med min familie, der jo bor på Bornholm. Men i år skal det være anerledes, da de kære ejere af Restaurant SULT har inviteret mig og mine veninder på lækker øko gås fra Sejerø! Og så synes jeg kun det er på sin plads at invitere jer med, så vi kan få en hyggelig aften alle sammen 🙂

* Hvornår: tirsdag d. 10/11 kl.18:30
* Hvor: Restaurant SULT, Vognmagergade 8B, 1120 Kbh K
* Pris for retten kr. 245,-
* Book bord, tryk her. Angiv venligst i kommentarfeltet, at du kommer med mig (Line Hansen). Så byder de nemlig på et glas champagne på husets regning!

Ses vi? 🙂

image

De fantastiske økologiske fritgående gæs er fra Horsekær på Sejerø. Luftens høje saltindhold, græsset på øen og motionen giver Sejerø-gæssene en helt særlig smag og struktur i kødet – og så har de havudsigt! Anbefales af Dyrenes Beskyttelse og med en bæredygtig produktion, hvor bl.a. minimering af brændstofforbruget er en væsentlig faktor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde gulerods boller lavet på 5 ingredienser!