Sådan booster du din form!

Sunde gulerods boller lavet på 5 ingredienser!

Elsker du også duften af hjemmebagt? At nyde en lun bolle med smør? Det gør jeg, eller smøret har jeg sjældent herhejmme, men jeg kan godt lide at bage boller og brød selv, og duften der spreder sig i det lille hjem 🙂 Dog hører jeg tit andre sige det er for besværligt og tager al for lang tid at bage – især hvis det skal være sundt og uden alt for meget tilsat sukker og hvede. Så kommer her et af mine bedst tip til bagning: stenalderbrød blandinger eller Finax blandinger (læs mere her.)!

image

De her 8 super lækre og sunde gulerods boller er nemlig kun lavet på:

 • En halv stenalderbrød blanding (250 gr.)
 • 3 æg
 • 1 revet gulerod
 • 0,5 dl glutenfri havregryn
 • 1 tsk bagepulver

Æggene piskes, guleroden rives fint og herefter skal alt blandes godt sammen. Du kan tilsætte de krydderier du vil, fx lidt salt, gurkemeje eller kanel. Form som boller eller put i muffins forme. De skal have ca 20 min i ovnen ved 200 grader. Men hold øje med dem, de er færdige når de får en gylden farve!

Nemmere og sundere bliver det vist ikke 😉 Hvad er dit bedste bagetip? Ps. Så du opskriften på mine lækre Quinoa muffins – ellers tryk her.

image

2 kommentarer

 • Clara

  Hej Line,
  Nu spørger jeg måske dumt, men med så mange kalorier der er i stenalderbrødsblandingen, så må én bolle også indholde forholdsvis mange, Kan det ikke gøre så ens vægttab er lidt længere undervejs? – ja, jeg er lidt kalorieforskrækket
  Mvh Clara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Clara! Der er ingen dumme spørgsmål 🙂

   Jeg tæller ikke kcal og råder heller ikke andre til at gøre det. For mig handler det om at spise med fornuften, og sundt og varieret. Derfor, så er der plads til sådan 1 bolle til fx frokost med en god salat til og kød/fiske-pålæg. Så længe du ikke spiser alle 8 boller på en gang som 1 måltid, så vil det ikke vælte dit kcal regnskab. Tænk på det sådan her: det er hvad du samlet set får på en dag, der skal gøres op. Så spiser du 1 af disse boller til en af dine måltider, så vil det ikke gøre dit vægttab længere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan booster du din form!