Sunde quinoa muffins!

10 ting du (måske) ikke vidste om mig!

Vi har vist alle sammen vores (mere eller mindre) sære sider eller ting vi har gjort eller gør, og jeg vil da gerne lade dig lære mig lidt bedre at kende 😉

  1. Jeg er født mørkhåret, voksede og fik lyst hår, men det mørke er nu vendt tilbage – men jeg kan bedst lide mit hår lyst og får derfor lavet lyse striber!
  2. Jeg hader folk der ikke pudser næse og snøfter, og kan blive helt dårlig af at høre på det!
  3. Jeg er uden tvivl fars dreng, og ringer oftest til ham hvis jeg står og har brug for hjælp (hvilket jo så er knap så fedt, eftersom mine forældre bor på Bornholm og der er lidt langt hvis sikringen går hjemme i Kbh…)
  4. Jeg er blevet opereret mod ansigts rødmen og har derfor ar under hver armhule.
  5. Jeg led af overtræning i 3. g og kunne ikke have en dag uden at stå på min crosstrainer hver dag i 40 min plus træning ved siden af. Jeg har stadig svært ved ikke at træne dagligt, men har siden min uddannelse til personlig træner fået en langt bedre forståelse for, hvornår jeg har en sund balance med træning.
  6. Jeg fik min første tatovering som 17 årig. Jeg har 10 i alt, og er ikke færdig med at få lavet flere (det ved mine forældre bare ikke.. 😉 )
  7. Jeg var utrolig kræsen som barn og teenager, og levede mest af rugbrød med leverpostej eller frikadeller og kartofler. Jeg lærte fx først at spise ost som 20 årig (er udpræget oste-fan nu!)
  8. Jeg har spillet fodbold i over 10 år, og har været til en spinning marathon i 6 timer…
  9. I 9. klasse havde jeg en periode med dreadlocks, hue, hængerøvs bokser, stribede trøjer, hullede Converse…
  10. Jeg er meget struktureret og perfektionistisk i stort set alt hvad jeg laver, og har meget svært ved at forlade min lejlighed, hvis jeg ikke har redt min seng, taget opvasken og ryddet op.

image

image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde quinoa muffins!