Træning der giver resultater // Part II

4 måder at tilberede et Hokkaido græskar på!

Jeg elsker Hokkaido suppe og ovnbagt Hokkaido, og så har jeg en svaghed for humus 🙂

Så her til aften stod menuen på ovnbagt Hokkaido, pandestegt laks, spinat salat og Hokkaido humus!

image

Den ene halvdel Hokkaido skar jeg i skiver og gav 40 min i ovnen ved 200 grader. Den anden halvdel skar jeg i tern og kogte op på vand, salt og gurkemeje. Efter 15 min var det mørt og så hældte jeg al vandet fra, tilsatte en dåse kikærter og 1 spsk tahin. Det hele blendede jeg (stadig i gryden) til en lækker humus. Den fik lige 10 min i køleskabet, men kunne godt at have været lidt koldere og stået lidt længere på køl. Det må blive næste gang 😉

Hokkaido humus laves derfor på samme måde, som mos eller ved at beholde noget af vandet og lave det til suppe!

Velbekomme! Og husk at følge med på snappen line_hhansen 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning der giver resultater // Part II