Grib dine drømme...

Træning der giver resultater // Part I

Træner du fordi du synes det er sjovt eller fordi du føler det som en pligt? Træner du bare derud af uden at du oplever reslutater? Spiser du sundt, fanatisk og/eller forbyder du dig selv at spise nogle fødevarer?

Hvis du føler det er en jungle at finde ud af, hvad du skal træne og hvad du skal spise for at opnå de resultater du drømmer om, ja så kan jeg godt forstå dig. Der findes jo simpelthen så mange forskellige meninger, råd og regler inden for sundhed- og fitnessverden!

En ting jeg har lært, og som jeg fortæller de piger jeg er personlig træner for, er at de skal træne det de kan lide at træne, og de skal spise det, de kan se dem selv spise 3 måneder frem. Ellers har man, i min verden, ikke fundet det der virker for en. Og så skal der være plads til både-og. Det er for mig, sund balance!

image

Jeg tror du vil opnå de bedste resultater og en livsstilsændring der holder, hvis du har både dit hoved, krop og sind med dig. Du skal ville ændre dine vaner til de bedre, men det er dig selv der skal gøre arbejdet. Hvad andre mener og gør, er ikke hvad du skal gøre. Find frem til hvad der er bedst for dig, hvad der virker for dig og hvad der er godt for din krop, sind og find din sunde balance.

Læs med i part II , hvor jeg kommer med mine 5 bud på, hvad der kan hjælpe dig med at skabe resultater!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grib dine drømme...