Gluten- og laktosefri brødblandinger!

Grib dine drømme…

Min blog handler om sundhed, kost og træning, men den handler også om mig og hvem jeg er. Jeg har længe gerne villet skrive et lidt mere personligt indlæg, så i kan lære mig at kende.

Mange ved det faktisk ikke (bla fordi man ikke kan høre det, haha 🙂 ) men jeg er bornholmer og har nu boet her i Kbh i snart 8,5 år. Puha! Det kommer altid bag på mig, hvor længe siden det er jeg flyttede hjemmefra og kom til storbyen…imageAt jeg er flyttet fra Bornholm og til Kbh har også haft en rigtig stor betydning for den person jeg er i dag. Jeg er nemlig i den grad afhængig af mine veninder, som betyder alt for mig, fordi jeg ikke har min familie lige i nærheden. Hvis jeg har brug for at hygge, har brug for hjælp, har brug for at snakke eller bare gerne vil have en skulder at græde ved, ja så er det mine veninder jeg kommer til. Det gør også, at jeg savner min familie SÅ meget; mine forældre, min søster, mine niecer og mine bedsteforældre. Nogle gange føles det bare som om de er mega langt væk, og hvor jeg ville ønske jeg kunne tage cyklen og bare cykle hjem.

Det savn gør også, at jeg til tider er ked af det. At jeg aller mest bare gerne vil hjem. Men så er jeg så heldig at have de dejligste veninder, som jeg ved altid er der for mig, og jeg har et arbejde jeg virkelig holder af og brænder for, og som jeg kan give mig selv 100% i.

Budskabet med blogindlægget? Sæt pris på din familie, på dine veninder og venner, og fortæl dem, hvad de betyder for dig. Lev livet i nuet, lav det du holder af og brænder for og grib dine drømme!

imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gluten- og laktosefri brødblandinger!