Efterår // tid til Hokkaido...

Nyt træningsgear…

Så har jeg fået nyt træningsgear, nemlig et par GP Grip Pads! Jeg er ellers ikke fan af hverken handsker eller lign. når jeg træner, men de her pads var jeg altså lige nødt til at prøve 🙂

Jeg brugte dem til mit dødløft rundt om vægtstangen og til mine dips rundt om stængerne. Det virkede super fint, men de var lidt svære lige at få til at blive, jeg tror dog bare det handler om tilvænning ligesom så meget andet.

image

Mange af mine piger, er ikke særlige vilde med de vabler, som de får af at holde om vægtstænger og kettlebells, og her vil jeg helt klart give dem muligheden for at bruge mine pads 🙂 De er nemlig også rigtige gode til Kettlbells, fordi de meget nemt kan komme rundt om håndtaget eller hornet, som nogle kalder det!

Andre der bruger pads, handsker, wraps eller straps til jeres træning?

image    image

Ps. Min super fede tank top er fra workoutshop.dk 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår // tid til Hokkaido...