Afslutning på #365turnaround

Energy bar med et twist!

Kender du det: du ved du skal træne om en times tid, men er lidt småsulten og måske ikke helt oplagt? Ja, sådan har jeg det i hvert fald nogle gange, og så er det at jeg må tænke hurtigt og finde en god løsning. Det kan være lidt frisk frugt og nødder, en kop kaffe eller en energidrik (fx den nye fra Nocco med BCAA!). Eller endnu bedre, en bar der samtidig kan give lidt mere mæthed end noget at drikke.

Og jeg har simpelthen fået mig en ny yndlings bar, nemlig Energy Bar fra Naturfrisk! Det eneste minus er alle de lidt anderledes smagsvarianter, der er at vælge mellem 😜

image

Det kan ellers godt være en jungle at finde rundt i alle de barer man kan købe, og hvad de indeholder og ikke indeholder. Men den her er en sikker vinder hos mig!

Hvorfor så lige Naturfrisk? Jeg er vild med de forskellige smagsvarianter, som jeg synes giver baren et fedt twist! Min favorit er helt klart ingefær, men igen, både Lakrids og Hyldeblomst er også lækre 😃 Det gode ved baren er, at konsisten er blød og ikke tør, som mange andre barer. Og så mætter den på en behagelig måde, inden træning! Baren kan også bruges som snack en eftermiddag på kontoret, hvor dine kollegaer vælger den sukkerfyldige kage, eller når du skal i biffen.

Et sidste plus; de er økologiske og glutenfrie, og ikke tilsat sukker! What’s not to like? 😉 De kan købes i Helsebutikker og 7-eleven!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning på #365turnaround