Overkrops træningsprogram!

Afslutning på #365turnaround

For præcis 1 år siden var Anja til første træning hos mig, og hold nu op hvor er der bare sket så meget!

Anja med 26 kg i favnen

image

image

Anja med gamle og alt for store arbejdsbukser.

Målet med #365turnaround var for mig, at få muligheden for at følge og hjælpe en person med at ændre sin livsstil, tabe sig og blive sundere og mere aktiv på 1 år. Jeg havde kun den forudsætning, at vægttabet skulle være på min. 20 kg.

Jeg valgte Anja, fordi hun gerne ville være en slankere og sundere mor, der kunne give sine børn mere i hverdagen ved at have mere energi og overskud, og ikke føle sig for stor eller tyk til at lege med dem. Vi satte et mål der hed 20 kg på 1 år, men allerede efter de første 2 måneder havde hun smidt de første 10 kg. Så vi ændrede det til et slut mål på 25 kg. Og det lykkedes! Anja har tabt 26,6 kg, hvor kun 4,5 kg er muskler, og -90 cm fordelt på hele kroppen, bla. -35 cm i taljen. Det er simpelthen så flot, og jeg ved hvilken kamp det har været hele vejen, både fysisk og psykisk for Anja, men hun har aldrig på noget tidspunkt givet op og smidt håndklædet i ringen.

image

Før og efter billeder

Anja er i den grad også blevet stærkere og har fået en virkelig god kondition. Her er hendes styrke- og konditions testresultater:

  • Cooper: d.1/4: 1,84 km – nu: 2,15 km (Vi lavede gå test de første 2 gange, da Anja ikke kunne løbe).
  • Alle øvelser laves så mange gentagelser som muligt på 1 min:
  • Kropshævninger vægtstang: Anja kunne ikke tage nogle da vi startede men d.1/1 tog hun 6 hængende under en vægtstang.
  • Kropshævninger elastik: d.1/4: 6 – nu: 13
  • Wall squat: 1 min – nu 1:30 min.
  • Sit ups: 18 – nu 25
  • Push ups: 10 på knæ – nu 18 på tæerne
  • Planken: 18 sek på knæ – nu 40 sek
  • Burpees: 10 (uden hop) – nu 15 med hop

En af de ting, der har imponeret mig, er Anjas iver efter at være med til forskellige løb og udfordre sig selv på den måde, gerne sammen med hendes lillesøster. De har bla. løbet Femina 5K, Minitri og i søndags løb hun Zombie løbet. Næste mål er en halvmarathon næste år, hvilket jeg vil glæde mig til at opleve!

image

I går, torsdag, fik vi sagt farvel og på gensyn, da Anja har meldt sig til min Bootcamp, der starter på tirsdag. Så heldigvis får jeg glæde af hende de næste 8 uger! Jeg ville gerne give Anja lidt med på vejen og har været så heldig, at flere omkring mig gerne ville være med til at forkæle hende – og så kom hendes mor og søster og overraskede hende. Niveau Frisør har givet en klipning og nogle produkter, Workoutshop.dk har givet en lækker trænings t-shirt, Reebok en ny drikkedunk, Naturfrisk en kasse med energy bars og så de sødeste og blødeste bamser fra Wheat til Anjas to piger, der også skulle have en gave for at heppe på deres mor.

imageAnja med cola, svarende til alle de kg hun har tabt! Anjas last var før cola, gerne en til morgenmad.

image

Fra blogindlæg hos Mascha Vang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overkrops træningsprogram!