Afslutning med Bootcamppigerne!

Lines Livsstil…

Ja, det er så mit nye navn! Jeg har glædet mig så meget til at fortælle jer om det 😄

Hvorfor Lines Livsstil?

Jeg har valgt at ændre mit navn (på Instagram og Facebook, arbejder lige på bloggen også vil samarbejde!) fra linehansen_personligtraener til Lines Livsstil, fordi jeg gerne vil afspejle det jeg står for. Både privat men også i mit arbejde som personlig træner og kostvejleder. Jeg føler, at jeg bedre kan rumme alt det jeg står for og som jeg rigtig gerne vil dele ud af med det nye navn.

Hvorfor skal du følge med i Lines Livsstil?

Det skal du fordi du (stadig!) vil få inspiration til din egen træning, til hvordan du kan komme afsted og få trænet på en sjov, hård og effektiv måde. Jeg elsker at udfordre mine klienter i deres træning men afprøver oftes selv det jeg udsætter dem for. Når jeg træner og føler det er en workout jeg gerne vil udfordre eller inspirere andre med, ja så deler jeg det med glæde! Det samme gælder min kost og mit eget syn på sundhed. Hvis jeg besøger cafeer, restauranter eller finder nye spændende opskrifter, som jeg finder interessant, så deler jeg også det med glæde.

For mig vil jeg gerne hjælpe andre med at finde deres sunde balance i deres hverdag, jeg vil gerne være med til at gøre en forskel der hvor jeg kan. Om det så er med et personlig træningsforløb hos mig eller via mine blogindlæg og billeder, ja så kan jeg ikke ønske mig mere!

Jeg håber du stadig vil følge med, og hvis der er emner du gerne vil have jeg tager op og skriver om, så smid gerne en kommentar eller send en mail til mig på line_hansen87@hotmail.com. ❤️

Ps. Et kæmpe stort tak til mine gode venner og kollegaer, Toke & Sara! Uden jeres hjælp til min brainstorm var navnet ikke dukket op 🙏🏻

image

3 kommentarer

 • […] jeg videre ind til Sporting Health Club, hvor jeg har første træningssession sammen med min PT Line! Pyha det er hårdt at komme igang igen, efter jeg stort set ikke har trænet i sådan ca 5 år. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Ljungvall

  Super GODT “Lineslivstil”❤️
  Klinger bare bedre
  Stort Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Yay 🙂 Er vild med navnet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning med Bootcamppigerne!