Tough Team // Tough Viking

Just do it!

En gang i mellem skal jeg bare tage mig sammen og komme af sted. Som i dag, da jeg skulle forbi Sporting Health Club og hente nogle sko, så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne tage træningstøjet på og træne et eller andet når jeg nu skulle der ind. Men, åh det var ikke lige frem løbebåndet der træk aller mest…

Alligevel besluttede jeg mig for at løbe og lave lidt intervaltræning. Jeg vidste at det kunne ville tage mig 30 min., og så var jeg færdig fordi jeg med HIIT kan træne hårdt og kort!

image

Det blev til 30 hårde min, og hold op hvor jeg savner min intervaltræning og mit løb. Jeg har nu siden før sommer døjet med hælsporer og en overbelastet balde og læg, så jeg har ikke kunnet lave ligeså meget intervalløb, som jeg har villet.

image

Tidligere i dag fik jeg lige skrubbet mine sko hvide og pæne igen med Jason Mark. Det er virkelig effektivt og jeg vil klart anbefale det til dine træningssko!

image

God søndag aften, og husk du kan følge med på snappen line_hhansen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tough Team // Tough Viking