Ny Bootcamp - skal du med?

Dårlige undskyldninger…

Dem findes der rigtig mange af, og jeg tror vi alle kender til de dage hvor den nemmeste løsning er en hurtig (læs: dårlig) undskyldning, især når det gælder om at få trænet eller spist sundt.

image

Ja, jeg kunne blive ved. Men ved du hvad? Du træffer selv dine valg i løbet af din dag, din uge og dit liv. Det er dig selv, der bestemmer hvad du vil og hvad du ikke vil. Nogle gange skal man bare springe ud i det, tage sig sammen og bare gøre det!

Jeg oplever ofte, at mange af de piger jeg hjælper føler de ikke har nok tid til at træne eller er gode nok til at få lavet sund mad. Men hvis man starter med at lave bare lidt mere end man plejer, en ekstra træning i løbet af ugen eller en løbetur, bare i 30 min, og prøver man at få mere grønt og kød på tallerken, så er man godt på vej! Husk, vi har alle 24 timer i døgnet, så 1 times træning burde kunne lade sig gøre – også selvom det måske betyder du skal stå 30-60 min op end normalt, men så har du klaret træningen og er fyldt med energi til resten af dagen!

I sidste uge på Marbella Fitnesscamp trænede jeg en del mere hver dag end jeg er vant til (ca 4 timer hver dag), og før nogle af timerne var min energi rimelig langt væk (læs: stadig på liggestolen ved poolen…) Men efter de første 10 min, så kom lysten og energien til træning igen, og jeg var SÅ glad bagefter! Dén følelse er så vigtig at huske og holde fast i, for det er det der skal erstatte de dårlige undskyldninger og få dig afsted til træning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Bootcamp - skal du med?