Kufferten er pakket med...

Workout for Marbella Warriors!

Så er der endelig nyt fra mig her på bloggen! Det har været noget af en uge her på Marbella Fitnesscamp – jeg har trænet SÅ meget, nydt det gode vejr og poolen og hygget med alle de andre, men desværre også fået stjålet min tlf 😠 Så desværre har jeg mistet rigtig mange billeder, min kalender og føler mig på herrens mark når jeg ikke rigtig kan komme i kontakt med nogen!

Men heldigvis er humøret stadig højt, og vi har i dag sidste dag på campen med Zumba, boksning, Cirkeltræning og Crossfit 💪🏻

Vi har lavet så mange fede Workouts, og igår lavede vi den her mega sjove og hårde workout hvor man var sammen 2 & 2. Hver runde starter med en fælles øvelse hvor man skal nå antallet sammen, vi valgte at dele lige over, så det blev fx 50 sjip hver, 25 burpees hver osv. Efterfølgende vælger man selv i temaet hvem der laver hvilken øvelse, og vi blev enige fra start hvem der skulle lave hvad. Det var super fedt og man kunne mærke team-spirit hele vejen rundt på campen. Det tog mellem 17-20 min:

  • Begge deles om: 100 sjip. Øvelser: 30 squat og 30 lunges
  • Begge deles om: 50 burpees. Øvelser: 30 TRX row og 30 TRX push ups
  • Begge: 1 x sprint. Øvelser: 20 Trusthers og 20 sumo deadlift high pull
  • Begge deles om: 50 KB swing. Øvelser: 100 rope skip og 100 Mountain climbers
  • Begge: 1 x sprint. Øvelser: 50 tire twist og 50 russian twist
  • Begge deles om: 25 burpees. Øvelser: 10 tire flip og 20 tire jump
  • Begge deles om: 50 sit ups

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kufferten er pakket med...