Tarmskylning - den moderne kropspleje!

Kufferten er pakket med…

Juhuu, turen går til Marbella Fitnesscamp (igen!) og jeg glæder mig til en uge fyldt med træning, sol, hygge, pool i dejligt selskab med de andre fitnesstøser, Mette, Cecilie & Susanne.

Jeg har pakket min kuffert med lidt forskelligt, og her kan du få et lille indblik i hvad og hvorfor:

image

Adidas Ultraboost: absolut min favorit træningssko! Den er så let at have på og er god hvis det er meget varmt.

Vitaviva Vitamax: En stærk multivitamin som dækker min krops basale behov. Vitamax indeholder naturlige antioxidanter, organiske mineraler, urter, bioflavonoider, aminosyrer og Q10. Indeholder bl.a. også Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok. Vitamax er Vitavivas grundpille og anbefales til alle for at lægge en fundamental base, som sikrer kroppens behov, styrker immunforsvaret og medvirker til en sundere hverdag og helbred.

Vitaviva Flaxseed OMG’S (hørfrø olie): Vitvaviva anbefaler olietilskud for optimal optagelse af deres Vitamax, og derfor tager jeg Flaxseed OMG’S. Hørfrø er rige på omega 3 fedtsyrer og kan være vigtige til at hjælpe med at bekæmpe betændelstilstande i kroppen. Flaxseed OMG’s har desuden et højt indhold af B-vitaminer, samt magnesium og mangan. Ydermere har hørfrø et højt indhold af fibre, som er med til at sænke kroppens kolesteroltal, samt hjælpe til en god fordøjelse.

Vitaviva Energy Booster: Guarana Extract er rig på koffein og indeholder op til 4-8% koffein mere end kaffebønner. Frøene er også rig på garvesyre og xanthin alkaloider theophyllin og theobromin. Guarana har ry for at være et nydelsesmiddel, øger mental årvågenhed, bekæmpe træthed og øger udholdenhed.

Og så selvfølgelig solcreme og solbriller, bikini, masser af træningstøj fra blandt andet Workoutshop.dk og en kjole til Poolparty på fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarmskylning - den moderne kropspleje!