Når dagen flyver afsted...

Tarmskylning – den moderne kropspleje!

Tarmskylning, ja du læste helt korrekt – det bliver et meget ærligt og ligetil blogindlæg, så hvis du er sart, så skal du hellere læse et af mine andre indlæg om træning eller sundhed 😜

image

I formiddags var jeg på besøg hos Pia, der har klinikken Colonic Copenhagen, som laver tarmskylninger. Jeg har længe gerne ville have lavet en tarmskylning, men har ikke rigtig haft modet til at gøre det, men nu skulle det altså være. Jeg må indrømme, at jeg var en smule nervøs for hvordan det ville gå, da jeg for et par år siden, prøvede at få foretaget en tarmskylning, dog uden held da min mave/krop ikke kunne lide at få vand skyllet ind, så jeg måtte opgive og gå derfra med en dårlig følelse og en mave, der stadig ikke var helt tilfreds…

Men Pia tog kærligt i mod mig, bød på te og vand, og fik mig til at føle mig godt tilpas. Så jeg sprang hurtigt i t-shirten, smed numsen på briksen og benene op. Det jeg aller bedst kunne lide ved det hele var, at jeg stort set var alene om at gøre alt – efter gode instrukser fra Pia og en video der kører imens. Så hvis du synes det virker ekstremt grænseoverskridende, så synes jeg bestemt ikke du skal lade det begrænse dig! Det største plus ved det hele, er den fornemmelse du har bagefter at være helt let og tømt for alt skidt 😌 Hele behandlingen tager 40 min., og du er alene hele tiden medmindre du trykker på en kaldeknap, så kommer der hjælp hvis du ønsker det!

imageimage

Klik for større billeder – efter skylningen fik jeg probiotika, som er et kosttilskud af levende mikroorganismer; de gode tarmflora, som er med til at forbedre balancen i mave tarm-floraen.

Hvorfor tarmskylning? En tarmskylning er en effektiv måde at rense tyktarmen for affaldsstoffer, og sker ved hjælp af en blid, kontrolleret gennemstrømning af vand. Du får derfor genetableret den naturlige balance i tarmen uden risiko for, at du mister de gode bakterier, som findes i tyktarmen. Jeg vil klart anbefale dig en tarmskylning, hvis du døjer med oppustethed, diarre, forstoppelse, dårlig fordøjelse eller bare en træg mave.

Da jeg kom hjem var jeg skrupsulten (jeg startede dagen kl.5 og med første klient kl.6, så nåede ikke morgenmad inden jeg skulle være hos Pia!) og fik lavet en lækker helse smoothie med spinat, banan, vand, avocado, spirulina, wheatgrass og hemp protein. En lækker måde at få tanket godt op og især nu hvor mine tarme var tømt heeelt ud 😉

imageimage

Klik for større billeder. Min smoothie jeg lavede bagefter 🙂

Du kan læse meget mere om Colonic Copenhagen, hvordan en tarmskylning foregår, hvad det er godt for og hvorfor lige her. Hver 3. dansker har problemer med fordøjelsen og i 2013 blev der solgt for over 175 mio. kr. afføringsmidler i Danmark – så du skal absolut ikke føle dig anderledes, ulækker eller som den eneste der har en dårlig mave eller fordøjelse. Få gjort noget ved det og få det langt bedre med dig selv bagefter <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dagen flyver afsted...