Inspire Convention coming up...

Når dagen flyver afsted…

Ja sådan føler jeg min torsdag har været – med fuld fart på! Jeg startede med træning kl.8:15, hvor den stod på øvelser for overkroppen i en times tid 💪🏻

image

kl.9:30 skulle jeg mødes med min kusine på Fars Dreng i Ny Adelgade og spise morgenmad, og mums for et morgenbræt vi fik serveret 😜 Jeg fik endda lov til at få et ekstra æg i stedet for en bolle – det er god service! Mere protein til mig 👊🏼

Efter det stod den på kontorarbejde hjemme og så tilbage til Sporting Health Club kl.15-18:45, hvor jeg havde fornøjelsen af at træne Anja, Mille og de to søstre Anna & Tina. Jeg havde et hul på 45 min hvor jeg udnyttede tiden med rointervaller: 8 x 500 m efterfulgt af 1 min pause. Hårdt, kort og effektivt!

image

Da jeg skulle cykle hjem, gik turen lige forbi Chili Mili hvor der er halvpris mellem kl.19:30-20:00, og her fik jeg 3 salater for 35 kr. Så lækkert 😃 Og en sidste men super god ting, der er sket i dag: jeg har startet et nyt projekt sammen med to andre og det hedder Taberholdet – det kan du læse meget mere om her.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspire Convention coming up...