Om at sige nej tak til drinks og slik...

En af de dage…

…hvor humøret bare ikke er super godt eller energien helt i top, når man først er kommet ud af døren… Kender i det?

Sådan var min morgen, og ja sådan nogle har jeg også selvom det måske virker som om jeg altid er frisk på at træne og fyldt med energi. Men som alle andre, ja så har jeg også bare dage hvor jeg er sur, ked af det, træt og bare ikke glad. Og det er helt okay!

Jeg vil dog give dig mine 3 bedste tips til, hvad du kan gøre, hvis du føler dagen er trist og grå, du er ked eller bare ikke i humør til andet end at blive hjemme under dynen!

1. Ring til din veninde/ven/søster/mor/bror og fortæl hvad du føler og kom ud med det du går og bakser med.

2. Gå en lang tur, og få frisk luft. Sæt evt noget musik i ørene eller lad fuglene eller havet give dig ro. (Du kan altid invitere en veninde med på turen!)

3. Skriv dine tanker og følelser ned. Se det sort på hvidt og kom frem til hvad det er der trykker dig og hvad du vil gøre ved det.

I dag snakkede jeg med en veninde omkring mine følelser og gik en lang tur ved stranden bagefter med god musik i ørene. Det hjalp og resten af endte med at blive god; fyldt med træning, glade klienter og skulderklap fra alle omkring mig! Dejligt 🙏🏻

image

2 kommentarer

  • Det bedste jeg ved, når jeg har en af de dage, er at gå eller cykle en lang tur sammen med min kæreste. Man bliver så glad i låget af frisk luft 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sige nej tak til drinks og slik...