Cremet is kaffe!

Sund og fit uden sixpack…

Det sidste stykke tid har der været en del opmærksomhed rettet mod det at være veltrænet, fit og sund – og kan man være det uden en sixpack?

Jeg har ikke en sixpack, men derimod en krop jeg føler er sund og stærk. Jeg træner fordi jeg kan lide det og fordi jeg gerne vil være sund, rask og fyldt med energi. Jeg spiser sundt fordi jeg gerne vil give min krop de bedste betingelser men jeg lever efter, at der skal være plads til både-og! Livet er meget andet end en sixpack, at tunge løft eller løbe langt og hurtig! Det handler om at DU føler dig veltilpas og har det godt med dig selv; fra top til tå og fysisk som psykisk 💕

image

Det er sund balance for mig, og jeg ville ønske at det ikke altid er målet om en sixpack der har første prioritet hos de fleste (piger!), men derimod målet om at finde balance mellem hjerte og krop, mellem det at leve sundt og træne fordi man elsker det og føler sig veltilpas og ikke af sur pligt 🙏🏻

Hvad er sund balance for dig? Hvornår og hvordan føler du dig sund og fit?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet is kaffe!