Vind en kasse med lækre protein-kosttilskud!

Simpel men sund aftensmad!

Kender i det: man kommer hjem efter en lang dag, træt og sulten og med et halv tomt køleskab, og så skal det ellers bare gå stærkt med at få lavet noget mad!

De dage har jeg mange af, hvor jeg tager afsted kl.6:30 og først er hjemme igen ved 19-20 tiden og er møg sulten, og så handler det om at være godt forberedt og tænke i de sunde løsninger.

image

 

Min aftensmad her til aften blev en salat med kylling, grov hakket blomkål, melon, blåbær og edemamebønner, vendt med 1 tsk pesto.

Kylling havde jeg i køleskabet, da jeg ofte køber en stor pakke kyllingefileter og bager det i ovnen i et fad i ca 30 min ved 200 grader. Blomkål havde jeg også og bønner i fryseren, som jeg tøede hurtigt op med lidt kogende vand. Pesto, blåbær og melon købte jeg på vejen hjem sammen med en ny 1600 gr pakke kyllingefileter, som jeg satte i ovnen imens jeg lavede salaten og spiste.

Hurtig, sund og simpel salat og aftensmad, som også egner sig til frokost! 😊 Husk at følge med på snappen line_hhansen 👻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en kasse med lækre protein-kosttilskud!