Workshop med Bootcamp pigerne!

Vind en kasse med lækre protein-kosttilskud!

I samarbejde med Worktoutshop.dk har jeg lavet en lækker giveaway, med 1 kg whey proteinpulver, 12 minimum proteinbarer og BCAA fra Bodylab, som du kan få fingrene i!

image

Alt hvad du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet, hvorfor lige netop du skal vinde den! Har du nået et mål? Har du gennemført et løb? Har du sat ny pr i et tungt løft? Har du tabt dig? Har du bare brug for nogle gode og lækre kosttilskud? 😃

Jeg udvælger en heldig vinder på fredag d.21/8!

En kort beskrivelse af kosttilskuddene:

 • Whey proteinpulver: består af 100% udenatureret valleprotein-isolat af højeste kvalitet, og besidder en meget høj biologisk værdi og indeholder hele 22,9% forgrenede aminosyrer. Det er hurtigt opløseligt i vand eller mælk, og er en god kilde til protein. Indtages efter træning sammen med lidt kulhydrater for at give mukslerne noget at arbejde med.
 • Minimum proteinbar: den reneste på markedet med 20 g protein, 21 g kostfibre og under 4,1 g carbs pr. bar! Minimum Proteinbaren er en helt ny type af de mere sunde “low carb” barer i Danmark og er samtidig den første af sin slags, lavet af en dansk producent. Den er bl.a. uden kunstige sødemidler og indeholder kun ganske lidt sukker. Og så er den med et højt indhold af Protein og Kostfibre.
 • BCCA: Også kendt som forgrenede aminosyrer. BCAA er en betegnelse for 3 af de 8 essentielle amonisyrer, som spiller en vigtig rolle i syntesen af protein, nemlig leucin, isoleucin og valin. Kombinationen af disse 3 aminosyrer udgør cirka 1/3 af muskelvævet i den menneskelige krop. Hvis din krop har brug for energi, så kan den nedbryde muskelvæv, for netop at få disse BCAA. Det er derfor vigtigt at man får proteiner (aminosyrer) under eller efter træningspas, så muskelvæv og andre væv vedligeholdes og samtidig opbygges.

32 kommentarer

 • Nicoline

  Fordi jeg har smidt 40 kg og er nået i mål, men nu skal igang med at få muskler på og strammes op, og så kunne det der være så lækkert, og hjælpe meget!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ania Svalberg

  Fordi min bedste veninde dødløfter 112kg og det vil jeg også! Så de skal selvfølgelig også deles med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym07

  Har længe tænkt på at prøve proteinpulver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har et mål om at gå fra syg undervægtig til sund og stærk. Denne lækre pakke vil kunne hjælpe med at give kroppen det bedste udgangspunkt og hjælp i kampen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har i længere tid kæmpet en del i fitness centeret og kan endelig begynde at se resultater! Både fysisk, men vigtigst af alt psykisk, har jeg rykket mig så enormt meget! For første gang har jeg været glad for at være på stranden eller ferie med veninderne og familien. Jeg er selv så stolt af hvor langt jeg er kommet og synes bestemt jeg fortjener en smule forkælese efter denne kamp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er ved at træne op til dm I bodyfitness og jeg vil elske at kunne lave lækre ting med produkterne der gør de sidste uger lidt sjovere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick

  Dreng på 19 år som lige er gået fra en kampvægt på 100 kg. til nu at veje 83 kg.
  Nu vil jeg bare gerne op i vægt igen, men denne gang skulle det gerne blive muskler og derfor ville det være over fedt at vinde denne konkurrence så jeg har nogle gode hjælpemidler til at vokse mig stor med.
  Hilsen Patrick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • April

  Det et fedt at kunne vinde de god produkter .jeg har lige løbet 5×5 DHL Stafeten og jeg træner meget og løber i en klub. Da bliver spist en del proteinbar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ville elske at vinde denne giveaway, da jeg danser rigtig meget og ved siden af dette styrketræner i fitness for at blive mere tonet og give dansen et boost mht. Styrke. Jeg kunne godt tænke mig at få mere protein ind i min kost, da jeg spiser sundt, men dette vil virkelig være lækkert at vinde, så jeg kan nå endnu længere med min dans, i form af mere styrke og overskud, synlige resultater. Jeg står netop og skal til VM om 2 mdr. Så det ville være intet mindre en perfekt med sådan nogle lækkerier op til. Tak for en god blog! God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kunne super godt tænke mig at vinde disse produkter. ☺️
  Jeg er elsker at træne, og bruger rigtig meget tid på det. Mest styrketræning og løb. Løb et 10 km. løb for ikke så længe siden, og det var mit første officielle løb. Og jeg elsker bare at styrketræne da jeg elsker at presse mig selv. Jeg går også meget op i min kost, jeg elsker at lave og spise sundt mad, og ekspimentere med sunde alternativer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vinde disse lækre protein kosttilskud, da jeg lige har sat mig det mål, at jeg gerne vil være mere fast og muskuløs. Jeg er så småt begynde at styrketræne efter altid kun at have løbet og cyklet, og til denne styrketræning skal jeg også til at spise mere protein, hvorfor jeg ville ELSKE at vinde denne kasse med protein kosttilskud:) Håber på det bedste og god søndag! Tak for en altid inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Skotte Krogh

  Jeg håber på at vinde, fordi jeg lige er begyndt i gymnasiet og har brug for lækre, sunde snacks til i frikvartererne. Har hverken råd til fitnessmedlemsskab eller sådanne lækre kosttilskud, så det kunne være en dejlig ting at vinde. Så kunne jeg komme igang med de lækre, sunde snacks ihvertfald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Sikke en lækker give away, som jeg personligt stemmer for, at jeg skal vinde☝ Lige nu kæmper jeg for, at komme tilbage på det sunde spor, efter en sommer med liiiidt for mange is og næsten ingen træning. Det var skønt, så længe det varede, men nu må det være slut, og med et udvalg af lidt lækre barer og pulver i skabet, gør det det måske lidt lettere at komme op på (den sunde) hesten igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen petersen

  Ja, hvem vil ikke gerne vinde lækre produkter?! 🙂
  Det kan vi alle bruge…
  Kan bruge dem ifm styrketræning og (forhåbentlig) vægttab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil SÅ gerne vinde denne pakke!
  Sommeren har taget hårdt på mig, med en hel måneds sygdom og to rejser. Før sommeren tog jeg 220kg i benpres og nu er jeg helt nede på 160kg og flabsede lår og mave – jeg har brug for lidt hjælp til at komme tilbage – og det er jeg sikker på denne proteinbombe kan være med til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Træning er en stor og vigtig del af min hverdag, og jeg vil i den forbindelse gerne give min krop de bedste forudsætninger i forhold til restitution mm. Desværre rækker mit SU-budget ikke altid til de gode og lækre produkter, så jeg krydser virkelig fingre for, at jeg bliver den heldige vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla! Stort tillykke, du har vundet Jeg sender dig en mail med de info jeg skal bruge! Kh. Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Volder

  Hej Line 🙂
  Jeg vil blive SÅ glad for at vinde, da jeg går rigtig meget op i træning og sundhed.
  Efter ferien kan de ekstra hyggeaftener ses lidt på kroppen, så jeg starter stærkt op igen fra d. 24/8, og der vil det bare være fantastisk at have vundet disse lækkerier 😀
  Tak for en meget inspirerende blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Vil rigtigt gerne vinde, fordi jeg elsker at træne – det er min terapi bruger selv alt for mange penge på protein grej, men vil jo så gerne opnå min drøm om at have en lækker hakket krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne være lækkert, da jeg p.t. ikke har råd til at købe de ting ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Tancula

  Jeg skal vinde fordi jeg tidligere har formået at tabe over 20 kg, men nu er vægttabet gået i stå og jeg har brug for et los i røven eller en lille konkurrence sejr til at kickstarte træningen og vægttabet igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen, hvor vi sammen har omlagt kostvaner og træning. Hver dag motiverer han mig til at nå mine mål om et vægttab og en sund krop. Jeg har ikke nået mine mål endnu, men jeg er godt på vej! Jeg elsker vores livsstil og vi bruger kun produkter fra bodylab, da de er fantastiske! Vil gerne vinde denne giveaway, da den hjælper mig på vejen til at nå mine mål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Jeg ELSKER min træning, tripper hver dag for at komme afsted. Sjovt hvordan det at løfte tunge vægte kan være det mest aflastende i en stresset hverdag. Det giver simpelthen bare livskvalitet!!! Men i et presset gymnasieliv er der ikke altid mulighed for at opnå den optimale kost, med henblik på nok proteiner!
  Jeg ville ikke være foruden mine morgentræningspas, men er ikke i tvivl om hvorvidt de ville blive 110% federe og mere optimale med de små, men betydningsfulde tilskud når det altså bare nogle dage skal gå stærkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette bang nielsen.

  Forde jeg har tabt over 40 kg lang og hård kamp men det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Corfitzen

  Jeg gennemførte mit første marathon i år i Hamborg på tiden 3 timer og 46 minutter, som 20 årig – og det er der ikke mange som kan prale med 🙂 Men det er bestemt ikke min sidste! Nu er det næste mål marathon i Rom til foråret – glæææææææder mig! Elsker at løbe ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni Hou

  Jeg har indtil videre tabt 10 kg – det første store delmål. Det næste store delmål er at tabe yderligere 10 kg. En kosttilskudspakke vil være en stor hjælp på vejen til at nå mit næste store mål vejen dertil er lang, men hver dag med træning og den rette kost bringer mig et skridt nærmere mod min drøm – en slank, sundere og mere velformet udgave af mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er efter et vægttab på 14 kg, samt en masse hård styrketræning nået til et punkt hvor jeg er glad for min krop og opdaget hvad den i virkeligheden er i stand til. Denne pakke ville være perfekt til det næste skridt i processen, hvor jeg har sat nye mål. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki Hindhede

  Fordi jeg har brug for hjælp til at kickstarte mit vægttab. Mit største ønske er en graviditet, så med denne smukke præmie i baghånden, så jeg godt på vej mod min største drøm ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er en pige på 16, som tidligere har tabt over 10 kilo, hvor jeg var virkelig tynd, men efter styrketræning vandt mit hjerte, har jeg taget omkring 15 kilo på, og lever nu et fantastisk liv med håndbold 7 gange om ugen plus styrketræning ved siden af, og er lige startet på gymnasiet, hvor jeg også træner håndbold, og bruger meget lang tid på transport, så er ikke rigtig hjemme mere, så sådan en pakke, ville virkelig være lækker, så jeg har noget jeg kan have med i tasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephani

  Bare fordi… 😉 Jeg trænger til noget lækkert kosttilskud til rigtig at booste min træning. Skal løbe halv marathon i KBH til september, så der ville det være lækkert med ekstra protein 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Simpelthen fordi jeg trænger til at komme i gang med en sundere livsstil 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Efter to graviditeter og amningsforløb på under tre år kæmper jeg med de sidste ti kilo. Har desuden sat mig et mål om at jeg vil have en stærkere og sundere krop end nogensinde, så vægten er egentlig ikke det vigtigste. Har ikke forsøgt meget med proteinindtag endnu, men vil rigtig gerne igang. Derfor ville denne pakke virkelig kunne hjælpe mig videre til et nyt niveau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workshop med Bootcamp pigerne!