Inspiration til træning derhjemme!

En typisk hverdag som personlig træner…

Har smidt mig på sofaen efter en lang dag med fuld fart på! Men det er en dag som de fleste, hvor jeg når en del i løbet af dagen 🙂 Hvis du følger med på min snapchat, så har du måske set hvad jeg har fået tiden til at gå med – hvis ikke, så vil jeg her give dig et indblik i min hverdag som personlig træner.

image

Uret ringede kl05:55, hvor jeg stod op og gjorde mig klar til at tage på arbejde. Jeg lavede en iskaffe på 1 frossen banan, 2 tsk nescafe, vand og en halv scoop proteinpulver, normalt er det bare en kop kaffe jeg drikker, men fordi jeg skulle træne efter dagens første klient, så ville jeg tanke lidt mere op med lidt kulhydrat og protein også. Kl.06:40 hoppede jeg på cyklen og cyklede afsted til Sporting Health Club.

image

  • Personlig træning kl.07-08
  • Bentræning kl.8:30-09:30

image

Efter min egen træning, cyklede jeg hjem og lavede morgenmad. Herefter stod den på kontorarbejde, hvor jeg forberedte alle ugens træningstimer med mine klienter, ordnede materiale til Bootcamp, tjekkede mails og spiste frokost. Imens den stod på kontorarbejde, havde jeg et fad med kyllinge filetter og et brød i ovnen, for at sørge for lidt foodprep til resten af ugen. Kl.14:30 var det op på cyklen igen og ind mod Sporting Health Club.

image

  • Personlig træning kl.15-16 og kl.16:30-17:30
  • Boksning kl.18-19
  • Personlig træning kl.19-20

image

Og så var det ellers om at komme hjem og få noget aftensmad og smide benene op på sofaen! Det blev til 2 x træning og 14 km cykling som transport. Jeg elsker min aktive hverdag og mit arbejde som personlig træner, hvor jeg hjælper mine sejer piger, og får dem til at blive sundere og mere aktive selv – det betyder alt, at de forlader timen med sved på panden og et kæmpe smil!

Følg med på snappen line_hhansen – jeg håber du føler dig inspireret <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til træning derhjemme!