Program til bentræning!

Inspiration til træning derhjemme!

Julie og jeg har været kreative igen og trænet hjemme hos hendes forældre i Rungsted 💪🏻 Vi startede lørdag morgen med at svede, grine og træne – findes der noget bedre?

I deres indkørsel og gade gik det op af, så det besluttede vi os for at udnytte – mens den ene løb op af bakken og ned igen, lavede den anden øvelser for hele kroppen:

  • Jump squat x 10
  • Push ups x 10
  • Sit ups x 10
  • Burpees x 10
  • Tag så mange runder du kan nå mens din makker løber eller fx sjipper imens i 1 min.

Hvis du træner alene, så tag 1 runde af øvelserne, og løb så op af en bakke, eller spurt ned af gaden, tag trapperne op til 4.sal eller sjip i 1 min. Vi tog 5 ture hver! Du kan også supplere det til din løbetur 😅

image

 

 

image

Bagefter lavede vi walking lunges op af den lille bakke og frø-gang tilbage (ned i knæ, det syrer i lårbasserne) Det gjorde vi 2 gange.

Walking lunges med et twist: tag et skridt frem, kom ned i 90 grader (sørg for at dit forreste knæ er bag dine tæer), twist overkroppen til sammen side som det ben du træder frem med (træner din core), kom op og løft det bageste ben så du kan squeeze ekstra godt i balden!

Så er weekenden godt skudt i gang ☀️💦

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Program til bentræning!