Cremet helse smoothie!

Seje Anja fra #365turnaround!

Nogle af jer, som har fulgt mig på Instagram, kender godt til Anja fra mit projekt #365turnaround – et 1-årigt personlig træningsforløb hvor Anja skal tabe min. 25 kg.

Vi startede i oktober sidste år, og er derfor nu nået til forløbets sidste 2 måneder. Anja har tabt sig 24 kg og mangler ikke meget, så er hun i mål. Mit mål for de sidste 2 måneder, er at gøre Anja så selvstændig som muligt, så jeg ved at hun kan klare den på egen hånd når vores forløb er slut.

Line Anja

Efter opvarmningen fik hun i dag til opgave selv at finde de øvelser hun skulle lave, jeg fortalte blot hvilken muskelgruppe det skulle være. Og sikke et program hun fik lagt!

Opvarmning – 3 runder:

  • 500 m roning
  • ball slam x 10
  • farmers walk 2 x 16 kg

Workout (fokus: superset/giantset, så pulsen holdes oppe og hele kroppen skal trænes):

3 set:

A1: Squat x 10

A2: Low row (mobile fit) x 10

3 set:

B1: Walking lunges x 20

B2: Skulderpres x 10

B3: Sit up på stor bold x 15

Afslut med Tabata 20/10 sek x 8 (4 min, 20 sek arb/10 sek pause)

Skiftevis mellem battle ropes og step op.

Anja valgte alle øvelser selv også til Tabata’en, men fortrød da hendes ben var godt trætte 😉 Men hun klarede den og gav den, som altid, MAX gas!

De næste 2 måneder vil vi forsætte i sammen stil, så Anja selv ved hvilke muskelgrupper hun træner og hvordan hun kan sammensætte sin træning, så den bliver hård og effektiv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet helse smoothie!