Vind billetter til Copenhagen Health Week

Løbefamilien med skader og selfies…

Den småskadet selfie-løbefamilie gennemførte Etape Bornholm 2015!   
Det er noget af det hårdeste jeg har udsat mig selv og min krop for, men det har været en kæmpe oplevelse. Jeg tager hatten af for min seje far, der trods dårlige (gamle håndbold) knæ gennemførte med stil, og jeg er fandme stolt af min storesøster, der endte som nr.70 🙏🏻 Simpelthen så sejt! 

Inden vi startede vidste jeg godt, at jeg ikke ville slå nogle rekorder eller få nogle gode tider. Jeg har ikke kunnet løbe de sidste 2 måneder pga min hæl, men jeg satte mig for, at jeg bare ville gennemføre og tage det hele som en god oplevelse! At jeg så efter første etape ikke mærker noget i hælen, men bliver ramt af en fiber i baglåret, ja det skulle bestemt ikke stoppe mig! Med opbakning og kærlig pleje fra familien (især mor der gav massage og sørgede for os) så kom jeg igennem alle 5 etaper! 

 Bornholms Tidende – “den småskadet løbefamilie” 
Hele familien vender stærkt tilbage næste år, og gerne uden nogle skader, tak!! 👏🏻👏🏻
PS. Champagnen smagte virkelig godt 😂💪🏻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til Copenhagen Health Week