Lækre, sunde quinoa-bønne bøffer!

Vind billetter til Copenhagen Health Week

En hel uge i sundhedens tegn! I uge 35 fra d.24/8-30/8 kan du gå på opdagelse i hele København og prøve over 100 af byens sundeste tiltag til CHW2015! Og som noget helt eksklusivt, så udlodder jeg 4 x 2 billetter 🙂 Så du har nu mulighed for at tage din veninde, mor, søster eller kæreste under armen og komme med hele ugen, helt gratis!

chw2015

Hele ugen kan du prøve fede events og nye træningsformer, få inspiration til en sund kost og blive opdateret på de nyeste sundheds trends. Der vil være foredrag og workshops i hele København! Du kan bla. komme til workshop med Anna Bogdovana, opleve Arla Food Festival og Farmers Market ved Torvehallerne. Du finder hele programmet her.

Hele ugen får du desuden super lækre og spændende tilbud til alle aldre og interesser. Du kan se dem alle sammen her. Et lille udsnit af alle tilbuddene:

 • 20 % rabat på salater hos Chili Mili
 • 30 % rabat hos Palæo (juicer)
 • 10 % rabat på Vitaviva kosttilskud
 • 30 % rabat hos Protein Baren (hovedretter)
 • 50 % rabat hos Juicy

Sådan deltager du:

 • Skriv hvem du vil tage med og hvorfor i kommentarfeltet under indlægget
 • Følg mig på Bloglovin her

Jeg finder 4 heldige vinder, der kan tage 1 ledsager med fredag d.14/8 – så du kan nå at sige det til flere af dine veninder, så jeres chancer for at vinde bliver større 😉

PS: Jeg kommer selv til at stå for et trænings event, så HÅBER på at se så mange af jer, som muligt! Stay tuned 😉

21 kommentarer

 • Camilla Hovej

  Jeg vil rigtig gerne have min søster med 🙂

  Vi er begge i gang med projekt sommerslank (hmmm det bliver nok vinterslank) – og vi kan efterhånden godt bruge inspiration 🙂 Det har været og er stadigvæk dejligt at have en sparingspartner på madsiden og en træningspartner som hjælper med et kærligt puf en gang i mellem, når måsen kan blive for tung 😉

  Så jeg vil super gerne invitere Pernille med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Konggaard

  Jeg er på roadtrip i USA i knap 3 måneder – det er fantastisk, men der er også mange is, burgere og peanut butter! Jeg kommer hjem til København lige som health week skal starte, og jeg har i den grad brug for en sundheds uge! Jeg er så heldig, at min skønne lillesøster kommer og besøger mig i samme uge, og jeg ville elske at invitere hende med til health week – hun kan hjælpe mig tilbage til min sunde livsstil igen 🙂 <3
  Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke! Du har vundet 2 billetter – jeg har sendt dem til dig på din mail! Håber vi ses d.28/8 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville tage min veninde med, fordi vi tit træner sammen, og får motivation fra hinanden :). Jeg interesserer mig selv meget for sundhed, og synes at det her lyder virkelig fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Falkenstrøm

  Jeg vil tage min trofaste følgesvend og træningsmakker, Mathilde, med. For nogen måneder siden hjemvendte vi begge fra et udenlandsophold, hvor den mest synlige souvenir var ekstra kilo på sidebenene. Vi har pisket hinanden, har smidt det hele igen, og er nu blevet dedikerede fitnessgængere, der træner fem gange om ugen. Og dertil hører selvfølgelig den rette kost. Mathilde har fortjent lidt ekstra forkælelse for indsatsen, de evige highfives og altid gode humør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Vi går begge meget op i sundhed og motion.
  Det kunne virkelig være fedt med ny inspiration.
  Håber på at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Attardo

  Jeg ville tage min søde mor med! Som altid er der for mig, og som har været der for mig i en meget hård tid med sygdom! Det kunne være super lækker med en masse ny inspiration og nye oplevelser, sammen med den bedste kvinde i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg ville tage min søster med. Vi har begge døjet med forskellige sygdomme i løbet af det sidste år samt deraf følgende vægtudsving i både den ene og den anden retning. Derfor kunne en uge med masser af inspiration til både mental og fysisk sundhed være virkelig brugbart for os begge. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke! Du har vundet 2 billetter – jeg har sendt dem til dig på din mail! Håber vi ses d.28/8 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville tage min kollega Christine med. Hun har sidste dag på kontoret på fredag, og Health week ville være den helt optimale måde at få hende at se igen, når vi nu ikke længere skal bruge størstedelen af vores vågne timer sammen længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Sørensen

  Jeg vil mægtig gerne tage en af mine bedste veninder med. Vi har begge altid været slanke piger, men har desværre begge taget lidt for meget på i vægt, så selvtilliden er ikke helt i top. Vi snakker ofte om, at vi vil starte på at leve sundere, men der sker alligevel ikke rigtig noget. Så jeg tror, at dette ville være perfekt til at få os i gang og motivere os! 🙂 det ville i hvert fald glæde os så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Jeg vil tage min bedste veninde med. Hun er foodlover og jeg er sikker på vi skal teste nogle af de lækre vegetartilbud. Derudover vil jeg have hende med til yoga og flow i fitnessdk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, det ville jeg så gerne vinde. For jeg ville tage min kæreste med, som IKKE går særlig meget op i træning eller sund mad og på den måde kan jeg måske vise ham, at det ikke er så “helse-Else” som han tror 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Med Tess, because she is worth it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil invitere min søster med. Vi går begge rigtig meget op i sundhed og så ville det være en rigtig fin anledning til at få set hinanden en masse inden hun flytter til England til september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke! Du har vundet 2 billetter – jeg har sendt dem til dig på din mail! Håber vi ses d.28/8 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • April

  Ej hvor fedt det har jeg aldrig prøvet, det lyder vildt. Jeg vil tage min ældste datter med. Håbet held er med mig/os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg ville tage min skønne veninde med fordi hun har gjort så meget for mig den sidste tid oveni sine egne eksamner. En pige med større overskud og hjerte fortjener bestemt sådan en oplevelse ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min dejligt kæreste med, som går ligeså meget op i sund kost og træning som mig! Det ville være så fedt, at komme rundt og blive inspireret under Copenhagen Health Week som vi begge kan aktivere i vores hverdag og hjælpe med at sprede i vores netwærk og på vores fitness profiler på de sociale medier 🙂

  Krydser fingre!!
  Adil/@Fitness_am

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke! Du har vundet 2 billetter – jeg har sendt dem til dig på din mail! Håber vi ses d.28/8 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kert

  Jeg ville helt sikkert tage min bedste veninde Line med! Vigør begge meget op i sund og nyt mad og så elsker vi at træne, men det bliver ofte det samme – så vi har i den grad brug for noget ny inspiration ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre, sunde quinoa-bønne bøffer!