Proteinpandekager og banan-muffins!

Hjemmelavede energibarer!

I dag starter Etape Bornholm (marathon løb delt ud på 5 dage) og hele familien er ved at være klar – min søster, far og jeg selv skal være med! 

Jeg står for de gode tips og råd til kosten, og har derfor været en tur i køkkenet og bagt energibarer til os, som vi skal have inden vi løber af sted. 

 

De er super nemme at lave og jeg har fået inspiration fra MK Bootcamps opskrift på Instagram. Jeg har brugt Müslibar eventyrblandingen fra Svansø, Whey proteinpulver fra LinusPro, dadler, vand og æg!

   
Sådan gør du: 

Bland Svansø blandingen med 2 dl vand og 30 gr proteinpulver og 10 dadler uden sten (ælt gerne med hænderne). Tilsæt 1 æg og bland massen godt sammen igen. Bred det ud på en bageplade med bagepapir (ca. 1-1,5 cm tyk) og bag det i ovnen ved 150 grader i 15-20 min. 

Tag kagen ud af ovnen og skær i barer med det samme. Lad det køle helt af! 

Disse energibarer er rigtig gode inden træning, da du giver kroppen den nødvendige energi, protein og kulhydrater som den har brug for, for at yde optimalt!

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpandekager og banan-muffins!