Træning på toppen! 

Slå to fluer med et smæk!

Er du også på ferie og væk fra hverdagens rutiner? Så er det bare om at tænke kreativt og ud af boksen når det gælder træning.


Jeg har mine faste rutiner, træner hver dag fordi jeg kan lide det og elsker at holde mig sund, fit og stærk. Men når jeg er på ferie, som nu i Skagen er jeg langt væk fra et fitnesscenter og vante omgivelser. Og så må jeg bruge min kreativtet for at få trænet – normalt ville jeg løbe en tur, eller lave noget bakke-trappe løb men pga foden er det pt udelukket. Derfor har min veninde Julie og jeg fundet på sjov, hård og effektiv træning i det fri med bla en TRX og sjippetov, som jeg har taget med.


Igår og i dag slog vi dog 2 fluer med et smæk og brugte indkøbsturen som dagens træning! Det blev til en 4 km Powerwalk med øvelser ind i mellem. Vi satte timeren på mobilen (Circle timer app) til 1 min gang og 30 sek af en øvelse (idag blev det til 1 min/1 min). Vi lavede fx jump squat, burpees, push ups, planken, Mountain climbers, spurt på stedet, dips på bænk, step op på bænk, frø hop osv. Igår lavede vi øvelserne sammen og i dag sjippede den ene imens den anden lavede en øvelse.


På tilbage turen satte vi tempoet godt op og bar varerne hjem.

Har du et godt tip til træning på ferien eller i det fri, så skriv det i kommentarfeltet til inspiration 💪🏻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning på toppen!