Kaffe tip // Træning

Stenalder-muffins & sunde is!

Hvis jeg selv skal sige det, så har jeg virkelig nået en del her til formiddag 😉 Jeg startede så også dagen med at stå op kl.06, da jeg i har sovet i telt med min 6-årige niece Sofia og der var gang i fuglekvidder og varmen, så op kom vi..

Herefter stod den på TV hygge med dynerne, og da min mor så stod op, cyklede jeg afsted til vores lille lokale trænings center. Jeg har startet de sidste 3 dage med 25-30 min interval på cyklen inden morgenmaden – det giver sved på panden og jeg elsker at starte dagen med en eller anden form for træning.

Så stod den på morgenmad og hygge med min mor og mine niecer, og så besluttede jeg mig for at bage stenalderbrød – eller jeg ville hellere lave dem til muffins, så jeg kom brødblandingen fra Svansø i muffinsforme og toppede med lidt mørk chokolade, og så fik de 30 min ved 160 grader.


De er super lækre og kan bruges til morgenmad, frokost, mellemmåltider og så gode at tage med på stranden eller picnic turen.

Så ville pigerne lige have neglelak på fødder og hænder, så det nåede vi også lige i mellem 😃

Bagefter stod den på at lave hjemmelavede is! I går fandt jeg nogle søde hjerteforme til is i Netto. Jeg har bare prøvet mig frem med smag og indhold, så det bliver spændende, hvordan det smager 😁

 Jeg blendede en banan med 1 spsk Alpro soya Yogurht til 2 af dem, og så 1 lille skål hakkede rabarber med 1 spsk Alpro soya Yogurht til de andre 2.  

Dem vil jeg glæde mig til at smage! Nu står den på mere hygge, nyde vejret, lidt shopping og i aften skal hele familien løbe Nexø gadeløb. Jeg skal løbe 2 km med Sofia – så må vi se hvad hælen siger til det 🙏🏻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe tip // Træning