Hjemmelavet jordbær koldskål 

Kaffe tip // Træning

image

Kaffe blendet med pasteuriseret æg og kokosolie? Det lyder måske ikke særlig lækkert, men det giver faktisk en ret god og cremet kop kaffe, og så har det nogle positive fordele, hvis du drikker det inden træning!

Jeg elsker at træne om morgenen, men skal jeg styrketræne, så er jeg ikke så vild med at have for meget mad i maven. Det er dog super vigtigt at give kroppen noget energi inden træning og ikke træne på tom mave, så musklerne kan arbejde mest effektivt under træningen.

Derfor tager jeg enten en halv banan og lidt af min proteinshake eller laver mig en æggelatte: en kop kaffe med æg og kokosolie (modsat Bullet proof coffee, som er med MTC-olie og klaret smør). Det ligger ikke så tungt i maven, og så sikrer jeg mig en bedre og længere mæthed, lidt protein fra ægget og sundt fedtstof fra kokosolien, og med koffeinen får jeg energi og en bedre forbrænding.

Æggelatte kan være nemmere at lave end den originale Bullet proof coffee, fordi det kun kræver nescafe pulver, pasteuriseret æg og kokosolie. How to do:

Kog vand til en stor kop kaffe og bland med 2 tsk nescafe. Kom det bagefter i en blender og tilsæt past. æg og 1 tsk kokosolie. Blend og drik!

Jeg er sikker på den også vil være god om eftermiddagen inden træning, hvis du fx ikke ønsker at træne med for meget mad i maven men er sulten fordi du ikke har spist siden din frokost. Det er værd at prøve sig frem og finde ud af, hvad der virker for dig!

Ps. Der er kun ca. 54 kcal i æggelatten modsat ca. 240 kcal i en alm. caffelatte…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet jordbær koldskål