Simpel sommer salat!

Træning i solen – ja tak!

Jeg trænede i dag i Urban Fitness/Fitness World, og vil lige dele min workout med jer (det var nemlig mega hårdt og kan være god inspiration, hvis du trænger til det 😉) Det tog ca 60 min og var primært for overkrop og mave!

    
50 kcal på en Airdyne Bike som opvarming. Herefter gjorde jeg alt klart uden for i solen i gården, så lækkert! Jeg brugte en TRX, en måtte og en 10 kg tung Kettlebell. Det blev til 5 runder af:

1) 5 x negative pull ups

2) 10 x body saw + crunch TRX

3) 10 x row TRX

4) 30 sek side planke TRX (begge sider) 

5) 8 x skulderpres med KB

6) 10 x sit ups (strakte ben i TRX) + KB ved brystet

7) 10 x superman TRX

Sluttede cirkeltræningen af med først 50 kcal på Airdyne, så 40, 30, 20 og 10 kcal 😅💦 (man kan indstille Airdynen så man kan se hvor meget man forbrænder i stedet for at se på tiden, men det tog ca. 4:30 min for første tur på 50 kcal!) Hvis der ikke er en Airdyne i dit center kan du bruge en crosstrainer, romaskine eller fx sjippe i 1-2 min 👊🏼  

  Row i TRX

Skulderpres

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel sommer salat!