Træning i solen - ja tak!

Solbrændte.. Balder!

Jep.. Den er god nok! Jeg har været på Amager Strandpark i dag sammen med en veninde, og det kan ses – altså den brune farve kommer nok men lige nu brænder mine balder og min ryg. Og det er selvom jeg smurte solcreme på! 

Men det har været en skøn dag og jeg kan virkelig mærke hvor meget jeg trænger til ferie. 

  
Vi var forbi Bid & Slurk, hvor jeg fik en grønsagsjuice (Skipperskræk – jeg er åbenbart ikke træt af juice 😂) og min veninde købte en sandwich. Det er virkelig et lækkert spisested og jeg synes det er SÅ fedt, at man på stranden kan købe så lækker mad & drikke.

   
 Håber i har nydt det gode vejr?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i solen - ja tak!