Personlig træning - dyrt eller en investering?

Simpel sommer salat!

I dag skulle det gå lidt stærkt med aftensmaden, da jeg trænede her til aften (og var på Amager Strandpark bagefter for at få en dukkert!!) og det blev til en let sommer salat lavet på frisk spinat, agurk og vandmelon, toppet med Acai pulver og chiafrø. Inden jeg cyklede mod stranden var jeg forbi Wulff & Konstali og købe deres lækre humus 👌🏼😜


Jeg havde ikke lyst til meget mere, min appetit skal lige komme tilbage efter min juice detox (læs mere her). Men når det skal gå stærkt og stadig være lækkert, sundt og nærende, så skal der egentlig ikke så meget til i en god salat! Nyd den fx med grillede kyllingespyd, hakkebøffer eller laksedeller ☺️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig træning - dyrt eller en investering?