Iceblend going healthy!

#boostcopenhagen

image

Er lige kommet hjem efter en aften i selskab med disse super seje tøser, som alle var med til at løbe 6 km gennem Københavns gader og Christiana! Søde Frederikke Brasch stod for ruten i samarbejde med Adidas Danmark, og min kollega Joanna sørgede for at vi halvvejs kom igennem et par øvelser for ben, balder, arme og mave. Jeg må desværre ikke løbe i øjeblikket pga min skade i hælen, så jeg var på cykel ved siden af og heppede på tøsene 👊🏼

Efter løbeturen blev vi forkælet med lækker juice og Sandwich fra Frankly Juice på taget af Sporting Health Club (hvor du finder Kbh’s bedste udsigt!) Både juice og sandwich vil snart være en del af menuen hos Frankly Juice, og det kan kun anbefales at prøve! Så lækkert 👌🏼

image

Det var så fedt at være med og møde nye, skønne mennesker (selvom jeg ikke kunne løbe…) – jeg kan helt klart anbefale jer at holde øje med #boostcopenhagen på Instagram, så i kan komme med næste gang! 👊🏼😅

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iceblend going healthy!