#CPH10K

Etape København

image

 

Mit næste løbemål er Etape København, som løber af stablen på mandag d.29/6, og det er et marathon delt ud på 5 løb på 5 dage!

Du kan stadig nå at tilmelde dig, til og med d.29/6. Læs mere her!

Desværre ser det lige nu ud til, at jeg må sænke mine ambitioner og mål og holde foden i ro… Min skade i højre fod (plantar fasitiis som minder om hælsporer) gør at jeg skal holde foden mest muligt i ro for at komme af med inflammationen 😑 Og det er virkelig ikke særligt fedt eller nemt for mig! Men jeg er nødt til at lytte til min krops signaler og tænke frem – jeg skulle gerne holde i mange år endnu og ikke døje med en varig (dum!) skade!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#CPH10K