Super morgenmad på under 5 min!

#CPH10K

image

 

I år deltog jeg for første gang til Spartas kvindeløb, CPH10K – et løb på 10 km i Fælledparken med over 2.000 andre seje kvinder.

Min søde veninde og kollega Sara havde samlet et super hold af 10 tøser, og selvom min hæl ikke havde (eller har) det godt, så løb jeg med. Jeg blev grebet af den fantastiske gode stemning, alle dem der heppede på hele ruten og vores lille team spirit 👊🏼

image

 

Hvis du ikke har prøvet at løbe 10 km eller bare gerne vil prøve igen, så er CPH10K helt sikkert et rigtig godt løb at deltage på!

Mit næste mål er Etape Kbh i uge 27 og Etape Bornholm i uge 30 – MEN jeg har fundet ud af, at jeg har fået plantar fasitiis og det er ikke godt. Det er det samme som hælsporer men sidder på indersiden af foden i svanget. Det betyder altså helt ro i en periode, hvile og udstræk… Så lige nu håber jeg bare at blive klar til næste uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super morgenmad på under 5 min!