Bulletproof Coffee!

Super morgenmad på under 5 min!

Kan det lade sig gøre at lave morgenmad på under 5 min? Jep! Min kollega Toke mente ikke det kunne passe da jeg sagde at det kun havde taget mig 5 min at lave scramble æg med spinat – og så måtte jeg jo bevise det.

image

Imorges startede jeg minuturet og det lykkedes!

image

Jeg blander 1 æg og 2 æggehvider med spinat og hælder det på panden.

image

 

Så rører jeg rundt mens der er god varme på og så er det færdigt! Jeg tager det ofte med mig, og det er et af de nemmeste morgenmåltider at have med sig!

Spinaten bruger jeg oftest fra frost. Jeg tager det op aftenen inden og sætter det i køleskabet i en skål, så er det tøet op og klar til brug næste morgen. I stedet for spinat bruger jeg nogle gange grønkål, bønner, broccoli eller rødbede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulletproof Coffee!