5 nemme, sunde og hurtige morgenmåltider

Bulletproof Coffee!

image

 

Jeg har i nogle år hørt om Bulletproof coffee men aldrig fået det lavet, men i morges blev jeg glædeligt overrasket af min søde kollega Joanna! Hun havde nemlig lavet en kop til mig og hendes kæreste, da hun ikke selv drikker kaffe men syntes det lød sjovt og ville prøve at lave det.

Og hvad går Bulletproof coffee så ud på? Det kan også kaldes for en æggelatte og indeholder faktisk kun ca. 54 kcal., hvor i mod en alm. caffelatte indeholder ca. 204 kcal. Og så giver en æggelatte dig faktisk en god mæthed og masser af proteiner!

Hvordan gør du? Du laver en kop kaffe og blender den med 1 æg (evt. pasteuriseret) og 1 tsk. kokosolie eller/og 1 tsk klaret smør og blender det med kaffen. Det giver en cremet og nøddesmag kaffe og smager faktisk rigtig godt.

Det er absolut noget jeg selv vil lave noget mere af, fx om morgenen inden træning eller inden arbejde, da jeg ofte har klienter der skal trænes fra kl.7-9, så kan jeg sagtens holde mig mæt så længe!

Følg med på snapchat line_hhansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 nemme, sunde og hurtige morgenmåltider