Afslutning på Bootcamp #2 og #3

Træning skal være sjovt og hårdt – ikke bare en pligt ☺️

Den her pige har de sidste 6 uger virkelig knoklet og givet den alt hvad hun kunne! Hun har rykket sig på formen men vigtigst af alt, så har hun lært meget om sig selv og fundet ud af, at for at skabe et sundt og vedvarende vægttab, er det super vigtigt at kosten spiller, MEN uden at blive fanatisk og skære alt muligt fra! Så sejt! Læs her hvad hun selv siger om forløbet:

image

“Det har været seks helt fantastiske uger! Men hold nu op – det har været hårdt 😄 Line forstår virkelig at presse en. Lines humør og gåpåmod smitter så meget af på en til træning, så man giver sig ekstra. Træningerne har altid være sjove og anerledes, hvilket aldrig har gjort det til dårlige træninger, som jeg alt for godt kendte til inden jeg startede hos Line! Line har virkelig inspireret mig til, hvordan træning kan være. Træning skal være sjovt og hårdt – ikke bare en pligt ☺️

Jeg vil gerne takke Line for denne fantastiske oplevelse, hvor jeg har lært, hvordan jeg får et fornuftigt forhold til mad. Selvom jeg har tabt mig, har jeg aldrig gået sulten i seng, men jeg føler, at jeg har levet virkelig godt! Virkelig lækker madplan med masser af inspiration.

Da jeg kom til Line for 6 uger siden, kunne jeg kun tage 1 push up på tæerne. Jeg har aldrig kunne tage push ups, men efter de seks ugers forløb hos Line, har jeg nu taget 20 på tæerne på 1 minut!! 💪 Tak Line – det havde jeg aldrig drømt om!

Jeg kan varmt anbefale Line som personlig træner. Forløbet med Line har været det bedste, som jeg længe har gjort for mig selv! Tak Line 🙏”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning på Bootcamp #2 og #3