Lyt til din krops signaler!

TGIF ✌🏻️

image

 

Fredag, ja tak! Startede dagen ud med personlig træning af 3 veninder i Kgs Have, så fedt at være uden for nu hvor sommeren er kommet 💪🏻☀️ Se video på min Instagram 👊🏼

Havde heldigvis et par timer hjemme hvor jeg nød solen på altanen og slappede af inden jeg selv skulle træne med min personlige træner Joanna – og IGEN fik hun mig presset ud i en masse nye øvelser. Jeg var ved at give op flere gange men det lykkedes, og det var fedt. Jeg lavede walking lunges med 45 kg, øvede muscle up, Wall climbers, dips, swing i ringe og knees to elbow! Så fedt 😅 Jeg vil komme med et længere blogindlæg når vores forløb er færdigt om 2 uger.

Resten af aftenen hyggede jeg min skønne veninde, Cecilie! Vi nød solen og den gode stemning ved Torvehallerne med salat fra SMAG, fiskefrikadeller fra Boutique Fisk og et glas rosé. Bagefter gik vi tur om søerne – så hyggeligt!

Håber også i har nydt jeres fredag og det lækre sommervejr?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyt til din krops signaler!