Sunday funday!

Dødsintervaller på romaskinen 😅

Long time, no see! Og fy for den! I går stod min træningsdag på cardio, og da jeg stadig døjer med smerter i min hæl må jeg lave andet end løb, og det blev til en tur på romaskinen. Jeg valgte at ro 500 m x 10 med 1 min pause mellem hvert interval. Jeg brugte ca 2 min på hver 500 m og inkl pauserne blev det til 30 min. effektiv og hård træning! (Jeg startede med 1000 m i roligt tempo som opvarmning.)

image

 

 

 

 

 

Det er super nemt at indstille romaskinen til interval på enten tid, distance eller begge dele. På min Instagram kan du se en video jeg lagde op i går på hvordan jeg satte den på 500 m med 1 min. Billedet nedenunder viser hvordan du kan sætte den på tids intervaller af 1 min arbejde og 30 sek pause.

image

 

God træning 😅💪🏻

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday funday!